Sallie's Restaurant & Snack Bar

Mad og drikke fra USA i 5o'erne

​Amerikaneren Sallie Zimmerhackel var den første i Danmark, der serverede en cheeseburger, og vi har  dag et menukort, der er inspireret af, hvad der blev serveret på stedet i 1955.

Her får du husets berømte og velsmagende milkshakes i høje glas, "Sallie's Original Cheeseburger", steaks og andre historiske lækkerier.

Også indretningen er ført tilbage til 50’erne. Det er en helt særlig oplevelse at komme på Sallie's.​

Bestil for en sikkerheds skyld bord - der er ofte helt fyldt om aftenen.

Læs mere om Sallie Zimmerhackel og opstarten af motel og snack bar.

Læs mere om vores fantastiske 50'er forvandling.

SE MENUKORT.

RING PÅ TLF. 43 64 91 32 ELLER BOOK ONLINE PÅ WWW.SALLIES.DK.

Morgenmad

Vores morgencomplet er stor og varieret med friskbrygget kaffe, brød og lunt tilbehør.

Mandag-torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

06:00 - 10:00

06:00 - 10:00​

08:00 - 11:00

08:00 - 11:00

Frokost og aftensmad

Vi har et stort menukort med mange forskellige burgere og andre retter fra 50'erne. Du kan få Fish´n Chips, Barbecue Ribs, vegetarburger, den klassiske cæsar salat, tomatsuppe, laks og kylling, med mulighed for ekstra spændende tilbehør - alt hjemmelavet og efter egne opskrifter, inspireret af vores grundlægger, Sallie Zimmerhackel.

Må vi fx anbefale Sallie's Original Cheeseburger med Sallie’s classic fries og Sallie’s Original Coffee shake, som forfatteren Lise Nørgaard fik serveret, da hun i 1955 lavede en artikel i dagbladet Politiken om den amerikanske restaurant i Albertslund.

Mandag-torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

12:00 - 22:00

12:00 - 23:00​

12:00 - 23:00

12:00 - 22:00

Søndag-torsdag lukker køkkenet kl. 21.

Fredag-lørdag lukker køkkenet kl. 22.

Sallie's Restaurant og Snack Bar - gammeldags, levende og aktiv

Når du åbner døren, træder du ind i en historisk tidslomme. Det var her, amerikanske Sallie Zimmelhackel åbnede både snack bar og motel tilbage i 50'erne - og vi har taget så mange historiske detaljer med os som overhovedet muligt. Alt fra borde og stole til tapet, bestik og helt ned til håndtaget på toilettet er blevet nøje udvalgt.

Det er en oplevelse at spise her - og en endnu større oplevelse, når vi har koncerter, hvor musikere og publikum giver den hele armen inklusiv 50'er påklædning. Året rundt har vi desuden mange andre arrangementer. Vi fejrer højtiderne på en helt særlig måde - på amerikansk vis selvfølgelig også Valentines Dag og Halloween.

Følg med på Facebook: Sallie's på Facebook

Sallie's har sin egen hjemmeside, www.sallies.dk, hvor der både er bordbestilling og mulighed for take away. Her kan du også se eventkalenderen.

​WITTRUP MOTEL A/S

​Roskildevej 251

2620 Albertslund

CVR: 21745847

​SE KONTROL RAPPORT

​Den grønne nøgle