​VÆLG SPROG:  dk_3   uk_3

Sallie's Restaurant & Snack Bar

Tidslomme fra USA i 50'erne

​Amerikaneren Sallie Zimmerhackel var den første i Danmark, der serverede en cheeseburger, og vi har i dag et menukort, der er inspireret af, hvad der blev serveret på stedet i 1955.

Her får du husets berømte og velsmagende milkshakes i høje glas, "Sallie's Original Cheeseburger", steaks og andre historiske lækkerier.

Også indretningen er ført tilbage til 50’erne. Det er en helt særlig oplevelse at komme på Sallie's.​

Bestil for en sikkerheds skyld bord - der er ofte helt fyldt om aftenen.

Læs mere om Sallie Zimmerhackel og opstarten af motel og snack bar.

Læs mere om vores fantastiske 50'er forvandling.

SE MENUKORT

SE DRINKSKORT

​​

RING PÅ TLF. 43 64 91 32 ELLER BOOK ONLINE PÅ WWW.SALLIES.DK.

Morgenmad

Tilkøb vores lækre morgenmadsbuffet i hverdagene og start dagen ud med et godt måltid mad. Morgenmadsbuffeten indeholder bl.a. frugt, æg, pølser, en friske boller, en masse forskelligt pålæg og selvfølgelig kaffe, te og juice.  

Vores buffet har åbent:
​Mandag-fredag: 06.00-10.00

Lørdag-søndag: 07.30-11.00

Helligdage: 07.30-11.00

Pris pr. person kr. 136,00,-

Pris pr. barn (u. 12 år) kr. 68,00,-

Frokost og aftensmad

Vi har et stort menukort med mange forskellige burgere og andre retter fra 50'erne. Du kan bl.a. også få ​Fish´n Chips, Barbecue Ribs, Vegetarburger og Cæsar salat- alt er hjemmelavet og efter egne opskrifter, inspireret af vores grundlægger, Sallie Zimmerhackel.

Må vi fx. anbefale Sallie's Original Cheeseburger med Sallie’s Classic Fries og Sallie’s Original Coffee Shake, som forfatteren Lise Nørgaard fik serveret, da hun i 1955 skrev en artikel i dagbladet Politiken om den amerikanske restaurant i Albertslund.

Mandag-Søndag: 11:30-22:00

​Køkkenet lukker kl. 21:00


Det er muligt at afhente Take-Away i vores restaurant, som kan medbringes på værelset. 

Sallie's Restaurant og Snack Bar - gammeldags, levende og aktiv

Når du åbner døren, træder du ind i en historisk tidslomme. Det var her, amerikanske Sallie Zimmerlhackel åbnede både snack bar og motel tilbage i 50'erne - og vi har taget så mange historiske detaljer med os som overhovedet muligt. Alt fra borde og stole til tapet, bestik og helt ned til håndtaget på toilettet er blevet nøje udvalgt.

Det er en oplevelse at spise her - og en endnu større oplevelse, når vi har koncerter, hvor musikere og publikum giver den hele armen - blandt andet 50'er påklædning. Året rundt har vi desuden mange andre arrangementer. Og vi fejrer højtiderne på en helt særlig måde - på amerikansk vis selvfølgelig. Dette gælder også amerikanske højtider såsom Valentines Dag og Thanksgiven.

Følg med på Facebook: Sallie's på Facebook

Sallie's har sin egen hjemmeside, www.sallies.dk, hvor der både er mulighed for bordbestilling og take away. Her kan du også se eventkalenderen.

​WITTRUP MOTEL A/S

​Roskildevej 251

2620 Albertslund

CVR: 21745847

​SE KONTROL RAPPORT