​VÆLG SPROG:  dk_3   uk_3

Erhvervskunder tilbydes mødelokaler og en firmaaftale

Wittrup Motel i Albertslund har vi mange års erfaring med arrangementer, events, møder og konferencer. Vi tilpasser os til jeres ønsker og behov. Til hverdag tilbyder vi firmaaftaler i forbindelse med overnatning. Hos os får I som virksomhed en række unikke fordele, hvis I fast har brug for et overnatningssted på Sjælland i nærheden af København. 

Firmaovernatning​

Vores erhvervskunder har mange særlige fordele i forhold til ophold, forplejning, priser, fleksibilitet og parkering. Ring til os for en uforpligtende samtale om firmaaftale. 

Vi har et helt særligt miljø for jer, der har brug for overnatning i forbindelse med jeres arbejde.

Wittrup Motel ligger centralt i forhold til København og resten af Sjælland, kun få hundrede meter fra motorvejen.

Møder og konferencer ​

Lad kreativiteten få frit spil og læg grund til din virksomheds bedste idé nogensinde. Man bliver glad og oplagt i vores inspirerende mødelokaler.

​​

Vi har lokaler til møder og mindre konferencer. Vores lokaler giver en helt særlig oplevelse, og I bliver samtidig en del af det amerikanske 50'er miljø, som vores motel og restaurant er bygget op om.

​​

Vi har selvfølgelig også AV-udstyr til jer.

Udstillinger og messer​

Her er plads til større arrangementer fra 100 til over 1.000 deltagere - og vi hjælper gerne med at arrangere udstillinger eller andre events.

I kan klare det meste selv - eller I kan overlade det hele til os, inklusiv booking af underholdning, og hvad der ellers skulle være brug for.

​Vi har også vores egen mobile amerikanske madvogn - en US Airstream fra 1957. Her serverer vi specialiteter fra Sallie's Restaurant & Snack Bar.

​WITTRUP MOTEL A/S

​Roskildevej 251

2620 Albertslund

CVR: 21745847

​SE KONTROL RAPPORT