​VÆLG SPROG:  dk_3   uk_3

Fritid

​Motellet er centralt placeret mellem København og Roskilde med ca. 17 km til begge byers centrum. Dermed er der mange gode muligheder for naturskønne områder, historiske attraktioner samt aktiviteter for børn og unge.

Store Vejleå

Store Vejleå ligger ca. 300 meter fra Motellet. Store Vejleå er det vigtigste vådområde i Albertslund, og turen langs åen er absolut en tur værd. Ved Kongsholmparken finder man desuden Høghsbjerg og Tueholmsøen. Der er etableret direkte adgang fra Wittrup Motel til de grønne arealer i Albertslund via Hyldagerparken. 

Vestskoven

Vestskoven, som er Danmarks største nye skov, ligger ca. 2 km fra Motellet. Skoven er anlagt i 1967 og spreder sig over et område på ca. 1400 hektar, som i dag byder på mange gode naturoplevelser gennem både Albertslund, Høje Tåstrup, Glostrup og Ballerup.

Badesøen​​

Badesøen er Nordeuropas smukkeste friluftsbad, ca. 1 km fra Motellet. Der bydes på mange aktiviteter som minigolf, beach-volley, street-basket og svømning. Derudover findes der tre vandruchebaner, hvoraf den største er
​60 m.

For de mindste

For de mindste vil en lille gåtur (under 500 m) til Toftegården være et hit. Der er direkte adgang til gårdens grønne areal. Gården byder på en rigtig bondegårdstur, hvor der er rig mulighed for at hilse på alle gårdens dyr.​

Roskilde​​​

Roskilde byder på store attraktioner i form af Roskilde Domkirke, Sagnlandet Lejre, Vikingesskibsmuseet, Ledreborg Slot m.m. Derudover byder Roskilde havn på adskillige arrangementer og skøn natur. På Visitroskilde kan der hentes informationer omkring stederne.

Copyright: Vikingeskibsmuseet i Roskilde/Werner Karrasch​

​WITTRUP MOTEL A/S

​Roskildevej 251

2620 Albertslund

CVR: 21745847

​SE KONTROL RAPPORT