​VÆLG SPROG:  dk_3   uk_3

Stay and sleep like in the 50's

På Wittrup Motel får du en helt særlig oplevelse. Vi er Danmarks ældste, endnu eksisterende motel, hvor du kører bilen helt hen til indgangen foran dit værelse.

Her summer det af Amerika i 50’erne. Flere af værelserne er inspireret af, hvordan her så ud, da amerikanske Sallie Zimmerhackel og danske Oscar Wittrup i 1955 byggede motellet.

Vi er i gang med at genskabe den originale stil fra 50'erne. Både indretning, farver, design og stemning bliver ført tilbage – og det mærker du fra det øjeblik du kører ind til vores drive-in reception og videre til dit værelse, og helt lige indtil du senere sætter dig i restauranten.

I Sallie’s Restaurant & Snack Bar er indholdet på menukortet også med inspiration fra 50’erne. Her får du milkshakes og ”Sallie’s Original Cheeseburger” – det var nemlig her, Danmarks første cheeseburger blev serveret. Vi anbefaler, at du bestiller bord på forhånd - her er ofte fyldt om aftenen.​

Udover hygge og historie er her også moderne faciliteter som trådløst internet og tv på værelserne. Så du kan overnatte som på et almindeligt hotel, uanset om du er turist eller på arbejdstur.

Vi er gode til weekend- og miniophold, møder, konferencer, udstillinger og messer, og vi har mange forretningsfolk og håndværkere, der bor hos os. Du kan også overnatte på Wittrup Motel, når du er til arrangementer i København eller til en de eftertragtede koncerter på Sallie’s.​​

Wittrup Motel er Danmarks ældste motel og har heldigvis mange gode stamkunder. Vi er vores ansvar meget bevidste, også under Coronakrisen. ​Det betyder at vi fortsat holder åbent, så du kan nyde et ophold hos os.

​Vores to restauranter er lukket ned på ubestemt tid og minimum frem til med den 10/5, derfor indstiller vi servering af mad i restauranten.

Vi sørger i stedet for, at du kan hente en morgenmadspose i restaurantensammen med kaffe/the til kun kr. 49,-
hver tirsdag, onsdag og torsdag ​i tidsrummet mellem kl. 5:30-8:00. Morgenmad skal bestilles på forhånd.

Herudover sørger vi for, at du kan hente dagens ret i restauranten til kr. 79,-
​ hver mandag, tirsdag og onsdag i tidsrummet mellem kl. 17:00-20:00. Dagens ret skal bestilles på forhånd.

Alle ugens dage fra kl. 12:00-20:00 vil det være muligt at bestille mad fra vores Take Away kort
​se menukort her


​Du skal fremadrettet henvende dig i restauranten mellem kl. 10:00 og 21:00 for at få udleveret din nøgle.

​Kontakt os på tlf. 4364 9551

​WITTRUP MOTEL A/S

​Roskildevej 251

2620 Albertslund

CVR: 21745847

​SE KONTROL RAPPORT